By: aleeya najmeen

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Wednesday, 10-Sep-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Menu 9 Ramadhan 1429H

 
Semalam berbuka kat umah mak...jam 4.25 (opis hrs abis kol 4.30) dah call hubby remind dia untuk gi berbuka puasa kat umah mak..hehehe...tak sabar betul sbb jarang dpt balik dlm hati dok teringat karipap inti daging/ayam yang mak selalu buat...cedappnyerrr....bila sampai je kat rumah, mak suruh goreng karipap...hah!!!??? ADA KARIPAP??? ALAMAK....MCM TAU2 JE APA YG ANAK DIA TGH FIKIR...HAHAHA...ni ada gambar2 menu berbuka semalam...semua mak yang masak..menu yang sederhana saje sbb the whole famili nak gi solat terawih kata mak..tu yang masak simple2 je...nak sambung mkn kat masjid katanyer.apa2 je la mak...yang best dapat tapau karipap tu...thank u mak



Thursday, 4-Sep-2008 08:20 Email | Share | | Bookmark
My 1st Entry

Alhamdulillah....setelah bertahun dok melawat fotopages orang lain, akhirnya di bulan Ramadhan 1429H ni, dah ada fotopages sendiri..bukannya tanak ...tapi masa sentiasa cemburu akan ku...cewaahh..pasni bolehlah post banyak2...skang nak belajar guna fotopages...


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net